PC

Versla je vrienden met een goede gaming computer

Speel je ook graag games zoals World of Warcraft of Battlefield? Om deze games op een normale computer te spelen heb je een flink vermogen nodig. Met andere woorden, je hebt een zware computer nodig die deze games aan kan. Wij vertellen je graag waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een gaming computer. Wil je ook een game pc kopen? Het is mogelijk om deze zelf online samen te stellen of een complete PC te kopen waarmee je direct aan de slag kan met gamen. Er zijn diverse games te verkrijgen voor de PC, de meest populaire games voor de PC zijn: Minecraft, Battlegrounds, League of Legends, World of Warcraft, Diablo 3, De Sims, Starcraft, Roller Coaster Tycoon 3 en Half-Life 1 en 2.

Wat heb je nodig voor een goede game computer

Er zijn een aantal componenten die essentieel zijn als je een goede game een computer nodig hebt. Allereerst gaat het natuurlijk om snelheid. Je computer moet de games kunnen afspelen en daarvoor voldoende snelheid en capaciteit hebben. Daarnaast moet je internetverbinding natuurlijk zo snel zijn dat je goed online kan gamen. Voor een goede PC snelheid heb je in ieder geval een SSD schijf nodig, voldoende werkgeheugen en een snellere processor zoals een I7 processor. Maar wat ook erg belangrijk is om de nieuwste games af te spelen, is een goede videokaart. 

Nieuwe of refurbished computer?

Wanneer je een nieuwe game pc kopen wil dan heb je twee keuzes. Koop je een compleet nieuwe game pc of schaf je een refurbished game computer aan? Het is uiteraard voordeliger om een tweedehands model aan te schaffen dat refurbished is. Maar als het budget het toelaat is het nog beter om een compleet nieuwe PC aan te schaffen die voldoet aan alle eisen van deze tijd.

Gaming computer met garantie aanschaffen

Als je veel geld geïnvesteerd in een nieuwe game computer dan wil je er in ieder geval zeker van zijn dat deze wel een tijdje meegaat. Er zijn daarom winkels te vinden waar je garantie krijgt op je game-pc, zelfs als deze refurbished is. Het is verstandig om te controleren of de computer het nog waard is om garantie op aan te schaffen, hier raden wij aan om onafhankelijk advies over te vragen. Neem een kijkje op Lalashop en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan scherp geprijsde gaming computers.

One Comment

  1. Leuk artikel! Mijn zoon speelt nu vaker games op de computer wat niet goed is voor de ‘normale’
    computer. Ik ga dus zeker een gaming computer aanschaffen. Bedankt voor de adviezen.

Back to top button