Lego Titanic 10294

Het meestbekende schip is nu als Lego Icons bouwset te koop. Bouw uit meer dan 9000 stukjes de Lego Titanic. De Lego Titanic 10294 set is gemaakt op een schaal van 1:200. Dit authentiek schaalmodel van de Titanic bestaat uit 3 delen. Een groot bouwwerk waar je urenlang plezier aan zult beleven en kunt tentoonstellen wanneer je klaar bent met bouwen.

Lego Titanic 10294

Alle Lego bouwwerken ontvangen hun eigen nummer, net als de Lego Titanic 10294. Wanneer je zoekt naar een Lego bouwset is het verstandig om te zoeken met het nummer. Veel webwinkels en websites zullen dit nummer gebruiken. Zo weet je zeker dat je de juiste bouwset bestelt. De Lego Titanic heeft het nummer 10294 gekregen en is hierdoor makkelijk te herkennen.

Lego Titanic kopen

De Lego Creator en Icons bouwsets zijn geliefd bij elke Lego fanaat. De uitdagende bouwsets zijn niet alleen leuk om urenlang mee te bouwen, maar hebben ook een prachtig eindresultaat om tentoon te stellen. Dit betekent ook dat deze bijzondere bouwsets vaak uitverkocht zijn. Een Lego Titanic kopen kan dan ook nog wel eens een uitdaging worden. Zeker in de begin periode wil elke Lego fan een Lego Titanic 10294 kopen. Na loop van tijd zal de run op dit bouwpakket afnemen, maar kan Lego ook besluiten om de Titanic 10294 uit de verkoop te halen. Wacht daarom nooit te lang met een Lego Titanic kopen, wanneer je dit echt wilt. De meeste (web)winkels hebben ook maar een klein aantal van de 10294 op voorraad.

Op een schaal van 1:200

De Titanic zonk in 1912 na een aanvaring met een ijsberg. De Titanic zou onzinkbaar zijn, maar helaas was dit niet het geval. De populariteit van de Titanic is pas gaan groeien na de verfilming in 1997. Een film waarin het prachtige schip in tweeën brak en zonk in de Atlantische Oceaan. De Titanic Lego bouwset geeft tot in het detail het schip weer. Met een lengte van 135 centimeter is dit een van de grootste bouwwerken die je van Lego kunt kopen. Een gigantisch Lego bouwwerk wat is gemaakt op een schaal van 1:200 waar je ook de binnenkant van het schip goed kunt bekijken. Door het bouwen van dit 135 centimeter lange bouwwerk komt het schip weer tot leven.

Lego staat voor kwaliteit

Wie is er niet mee groot geworden of bouwt er tegenwoordig nog steeds mee? Alle Lego pakketten en losse onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent dat je er ontzettend lang plezier aan zult beleven. De kwaliteit van alle stenen is zo hoog dat je het van generatie op generatie kunt doorgeven. Veel mensen schrikken van de prijs en zien af om een Lego Creator set te kopen. Dit is alleen niet nodig als je nadenkt hoeveel en hoe lang je er plezier van zult hebben. Tevens behouden alle bijzondere Lego bouwsets hun waarde of stijgen zelfs in loop van de tijd. Zeker de bouwsets die uit de verkoop worden gehaald zullen meer waard worden dan hun oorspronkelijke retail verkoopprijs.

Back to top button