PoppenSpeelgoed

LOL Surprise Bal

Volgens velen is de rage al een beetje over, maar niks is minder waar. De LOL surprise ballen zijn nog steeds heel populair. Het magische balletje wat je moet uitpakken om bij je “surprise” te komen. Het is de kracht van het uitpakken wat deze LOL surprise zo populair maakt. Ondertussen zijn er veel L.O.L. Surprise ballen beschikbaar en kun jij jouw collectie nog aardig uitbreiden. Naast de surprises zijn er ook veel accessoires beschikbaar die dit fantastische speelgoed nog leuker maken.

 

Ontstaan van LOL Surprise

L.O.L. is de afkorting van Lil Outrageous Littles. Een variant op het bekende verrassingsei, maar dan niet van chocolade en een beetje groter. De kracht van LOL surprise is het uitpakken en hier komt ook het ontstaan van dit speelgoed vandaan. De makers zijn geïnspireerd door vloggers die filmpjes maken van het uitpakken van bijvoorbeeld speelgoed, ook wel “unboxing” genoemd. De grote gekte rondom video’s van unboxing heeft de L.O.L. Surprise doen ontstaan en kinderen zijn er dol op.

 

Uitpakken LOL Surprise Bal

De LOL Surprise bal beschikt over een aantal lagen die je met behulp van een geïllustreerde rits per laag kunt uitpakken. De lagen zijn van folie gemaakt en hebben een kartelstrip dat het afwikkelen van de folie eenvoudig maakt. Onder elke laag folie bevindt zich een surprise. Het leuke van LOL surprise is dat je dus onder elke laag een nieuwe verrassing ontvangt. Elke bal is ook verschillend en je kunt niet aan de buitenkant zien welke pop zich bevindt in de LOL surprise bal. Op elke laag worden ook aanwijzingen gegeven waar de volgende verrassing zich bevindt. Dit maakt het extra leuk voor kinderen en zo zijn er wel een tijdje zoet mee.

 

Dit vind je allemaal in een LOL Surprise bal

Bij het uitpakken van elke laag kom je weer iets nieuws tegen. In totaal heeft een L.O.L. bal 7 lagen en dus ook 7 verrassingen. De verrassingen onder elke laag zijn erg gevarieerd en hebben allemaal te maken met de pop die je als laatste vindt in de bal zelf. Voordat je de pop bereikt vind je een geheim bericht, een outfit waarmee je de pop kunt aankleden, accessoires en stickers. Je zult merken dat de weg naar de LOL pop een waar plezier is voor elk kind.

 

LOL Surprise series

Door de populariteit van de LOL Surprises komen er steeds meer series uit met verschillende thema’s. Zo heb je bijvoorbeeld een glitter thema, eye spy en makeover. Alle poppetjes van de verschillende series zien er weer anders uit. Als je van plan bent om alle poppetjes te verzamelen ben je wel even bezig. Tevens is het lastig om er tegenwoordig aan te komen en zijn de meeste LOL Surprise ballen al uitverkocht. Naast de speelfiguren zijn er ook al veel accessoires beschikbaar van LOL surprise. De accessoires zijn leuke aanvullingen voor de poppen en maken de verzameling compleet.

Related Articles

Back to top button