Tips

Minecraft Dedicated Server Hosting

Speel jij wel eens Minecraft? En wil je graag jouw eigen server opzetten? Dan is Minecraft dedicated server hosting van Royalehosting misschien wel iets voor jou. In dit artikel ga ik je meer vertellen over deze servers. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk? En wat maakt de servers zo aantrekkelijk? Deze vragen en nog meer, ga ik beantwoorden in dit artikel. Naast dedicated Minecraft servers levert het bedrijf ook gewone VPS hosting, en dedicated servers voor andere doeleinden.

Meer over de game servers

Bij Royalehosting kun je verschillende soorten game servers huren, maar ik focus me in dit artikel alleen even op Minecraft. Je kunt bij het bedrijf terecht voor het huren van Minecraft Java servers, en Minecraft Bedrock servers. Het paneel is gemakkelijk in gebruik, en is erg krachtig. Je kunt met gemak en overzicht jouw gameserver beheren. Ook kunnen alle benodigde uitbreidingen worden ingezet.

Je krijgt de beschikking over een gratis subdomein, om verbinding te maken met jouw game server. Je bent dus geen extra geld kwijt aan het kopen van een domeinnaam. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat alle versies worden ondersteunt, zoals bijvoorbeeld Spigot, Forge, en Paperspigot. De servers zijn erg krachtig, ze leveren bijvoorbeeld een goede en stabiele verbinding, en zijn ook nog eens beschermt tegen DDoS aanvallen.

Verschillende servers en prijzen

Het is maar net wat voor hosting jij zoekt, en wat je te besteden hebt. Via Royalehosting is de goedkoopste Minecraft hosting een Bungeecord hosting, je betaalt daar €1,25 per maand voor. Je krijgt dan 512MB RAM geheugen, en 5GB SSD opslag. Ergens in het midden ligt de Emerald hosting, je betaalt daar €20 per maand voor. Je krijgt voor dat bedrag 8GB RAM geheugen, en 20GB SSD opslag. De duurste hosting kost €40 per maand, je hebt dan de beschikking over 16GB RAM geheugen, en 20GB SSD opslag.

Back to top button