Speelgoed

LEGO Friends Bakkerij 41006

Bouw Je Eigen Bakkerij met LEGO

Wanneer je zoekt naar een leuke LEGO-set om cadeau te geven aan een jonge “bakker”, dan is de LEGO Friends Bakkerij 41006 wellicht iets voor jou.

Deze set is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en bevat alle onderdelen die nodig zijn om een ​​bakkerij te bouwen.

Het is een geweldige manier om kinderen te leren over het belang van bakkers in de gemeenschap en hoe ze hun eigen creativiteit kunnen gebruiken om hun eigen taarten en gebak te maken.

De LEGO Friends Bakkerij – 41006 is een complete set met een uithangbord, een luifel, een oven, een buitenetalage, een keuken met gereedschap, een kassa en een telefoon.

De set bevat ook accessoires zoals taartjes, brood, koekjes, croissants, fruit en siroopflessen.

De lade van de kassa kan worden geopend en er kunnen taartjes en cake worden gebakken in de oven met een deur die open kan.

De schappen kunnen worden gevuld met de leuke voedselaccessoires die bij de set zijn inbegrepen.

In het kort

  • De LEGO Friends Bakkerij 41006 is een geweldige set voor jonge bakkers vanaf 6 jaar.
  • De set bevat alle onderdelen die nodig zijn om een bakkerij te bouwen, inclusief accessoires zoals taartjes, brood, koekjes, croissants, fruit en siroopflessen.
  • Kinderen kunnen hun eigen creativiteit gebruiken om hun eigen taarten en gebak te maken met behulp van deze set.

Productoverzicht

Inhoud van de 41006 doos

LEGO Friends Bakkerij 41006De LEGO Friends Bakkerij set wordt geleverd met een breed aantal accessoires en onderdelen. In de doos vind je een uithangbord, een luifel, een oven, een buitenetalage, een keuken met gereedschap, een kassa en een telefoon.

Daarnaast bevat de set ook diverse accessoires zoals taartjes, brood, koekjes, croissant, fruit en siroopfles. Met deze set kun je de perfecte bakkerij creëren en de schappen vullen met de leukste voedselaccessoires.

Kenmerken van de LEGO Friends Bakkerij

Deze LEGO set is een geweldige manier om je eigen bakkerij te bouwen. Met de set kun je een uithangbord, een luifel en een buitenetalage bouwen en je producten aan de bezoekers verkopen. De set heeft ook een kassa, zodat je de betalingen kunt afhandelen. De oven heeft een deur die open kan, zodat je taartjes en cake kunt bakken. Je kunt de schappen vullen met taartjes, brood, koekjes en croissants om je bakkerij compleet te maken.

De LEGO Friends Bakkerij is onderdeel van de LEGO Friends-collectie en is een leuke manier om je eigen bakkerij in elkaar te zetten. Met deze set kun je de creativiteit van kinderen stimuleren en hun fantasie prikkelen.

Ook leuk om te bouwen: LEGO 41704 Friends

LEGO Friends Bakkerij Bouwinstructies

Wanneer je LEGO Friends Bakkerij 41006 in huis hebt, wil je natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met bouwen. Gelukkig zijn de bouwinstructies van deze set duidelijk en overzichtelijk.

De bouwinstructies zijn opgedeeld in verschillende stappen en worden ondersteund met afbeeldingen. Zo kun je stap voor stap zien hoe je de bakkerij in elkaar zet. Het is aan te raden om de stappen goed te volgen en de onderdelen zorgvuldig te sorteren voordat je begint met bouwen.

Een handige tip is om de onderdelen van tevoren te sorteren op kleur en vorm. Zo kun je snel het juiste onderdeel vinden als je het nodig hebt.

Als je de bakkerij eenmaal in elkaar hebt gezet, kun je genieten van alle leuke details en accessoires die erbij zitten. Zo kun je bijvoorbeeld taartjes en cakejes bakken in de oven, de schappen vullen met lekkernijen en de lade van de kassa openen.

Met de duidelijke bouwinstructies en leuke details is LEGO Friends Bakkerij – 41006 een leuke set om te bouwen en mee te spelen.

Related Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button