Scrap Mechanic

 

Welkom in het creatieve paradijs van Scrap Mechanic, een multiplayer sandbox game waarbij verbeelding en vindingrijkheid op één staan.


 

Scrap Mechanic is een geheel nieuwe creatieve multiplayer sandbox spel waarin je recht in een wereld terechtkomt waar je letterlijk je eigen avonturen bouwt! Je kunt kiezen uit de 100+ bouwonderdelen die je tot je beschikking hebt en je kunt alles creëeren wat je maar kunt bedenken. Van transformatievoertuigen, tot een bewegend huis. Het is zelfs mogelijk om met je vrienden samen te spelen om samen iets te geks te bouwen! In dit spel ben jij de meester creator van alles van je maar kunt bedenken!

Heel veel bekende Youtubers spelen Scrap Mechanic, (denk hierbij aan Pewdiepie, Jelly en Kwebbelkop) mede dankzij hen is deze game zo’n mega succes. Zij maken bijvoorbeeld video’s over wie de beste katapult maakt, de beste auto, of de hoogste toren en dat is super grappig om naar te kijken!

Op deze site kun je Scrap Mechanic downloaden, maar je vindt hier ook de laatste nieuwtjes, tutorials en op onze website kun je ook het handboek vinden van de game, zodat je het spel makkelijk, snel en gratis kunt leren. Verder plaatsen we op deze site ook tutorials, grappige video’s en leuke feitjes! Als jij een leuke video hebt gezien of gemaakt van Scrap Mechanic, dan kun je die insturen via het contactformulier. Als je elke week een video maakt over Scrap Mechanic, neem dan ook contact op met ons want dan kunnen we een samenwerking tegemoet gaan. Ons team zal dan de video beoordelen en bij goedkeuring zullen we de video op onze website plaatsen.

 

Scrap Mechanic Minimum Systeem Vereisten

CPU: Info
CPU Speed: 2.6 GHz Dual Core
RAM: 4 GB
OS: Microsoft Windows XP (laatste SP)
Video Card: NVIDIA GeForce 8800GT / ATI Radeon HD 3870 or better OpenGL 3.3 compatible
Free Disk Space: 2 GB

 

Scrap Mechanic Systeem vereisten

CPU: Intel Core i5 @ 2.8 GHz (or AMD equivalent)
CPU Speed: Info
RAM: 8 GB
OS: Microsoft Windows 7 (laatste SP) of latere versie
Video Card: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 7800 series or better OpenGL 3.3
Free Disk Space: 2 GB

Dit is niet de officiële website van Scrap Mechanic. Deze website is gemaakt voor alle mensen die graag deze game (willen) spelen en meer informatie willen krijgen over deze game.

Back to top button